Buborékok estéje Evans Victoriával

Red&Black Társasjáték Szalon

Csatlakozz hozzánk 2024. április 26-án egy felejthetetlen élményre!


Ezen az estén egy különleges eseményre hívlak téged: egy exkluzív kóstolóra, ahol elmerülhetsz a finom buborékok világában.

A kóstoló házigazdája Evans Victoria, magyar sommelier bajnok, aki személyesen állította össze a kóstoló során megkóstolható 6 féle buborékos italt.

>> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<

6 féle buborékos ital - vezetett kóstoló bajnok sommelier-vel - frissen sütött pogácsa - társasjátékozás zárásig

Victoria nem csupán a kóstoló tételeit válogatta össze, hanem a Társasjáték Szalon borlapját is gazdagította tapasztalataival és ínyenc érzékével.

Az est folyamán ráadásul lehetőséged lesz társasjátékozásra is! A Red&Black Társasjáték Szalonban több mint 250 féle játék vár rád, így garantáltan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

Az est kezdete: 2024. április 26. 18:30

Az est vége: záráskor, 23 órakor


>> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<

Kínálatunk a következő különlegességeket tartalmazza:

1. Vabrik FRISS Gyöngyöző: Királyleányka és chardonnay házasítás, szén-dioxiddal gazdagítva. Illatban gyümölcsös, virágos jegyek jönnek, de ízében friss, citrusos, kellő savgerinccel.

2. Szarka Mádzoo habzóbor: Szerka Dénes remek habzóbora furmint és hárslevelű házasításából készült. Közepesen testes finom, gyümölcsös és egyben ásványos bor, játékos bubérékokkal. Bármikor, szinte bármihez.

3. Béres Hárslevelű Brut Pezsgő: Rendkívül friss, vibráló tokaji pezsgő 100% hárslevelűből. Extra brut kategóriájú, tehát nagyon száraz, de a citrusos, fehér virágos, körtés és almás jegyeknek köszönhetően kedves, játékos ugyanakkor elegáns és gazdag.

4. Fasol Menin Il Cama Brut Prosecco Superiore DOCG, Veneto: Olaszország Veneto tartományából érkezik. Az orrban érett alma, körte és fehér őszibarack aromái érződnek. Ízében elegáns és tiszta, alacsony cukorral, finom ásványi jegyekkel és virágos aromákkal. A perlage finom és tartós. Kellemes lecsengés.

5. Bisol Jein Prosecco Rosé Brut DOC, Veneto: Olaszország Veneto tartományából érkezik. Nagyon világos halvány pink szín, élénk perlage. Virágos, édeskés rózsa és gyöngyvirág, friss citrus (mandarin) illattal. Az íze nagyon elegáns, a korty puha, kiegyensúlyozott, letisztult és jellegzetes. Az alacsony dosage eleganciát és frissességet ad.

6. Ferrari Maximum Blanc de Blancs Méthode Traditionelle: Olaszország Trento tartományából érkezik. 

A chardonnay-ra jellemző gyümölcsös jegyek a mogyoró kellemes jegyeinek előjátéka, amelyeket a több mint 36 hónapos seprőn való érlelés eredményez.
Friss és finom, hívogató és kielégítő korty. A hosszú lecsengésben a citrusfélék és az ásványos érzések jegyei érződnek.

 >> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<


Hívj meg barátaidat vagy csatlakozz új ismerősökkel, és élvezzétek együtt az estét kivételes kóstolóval és szórakozással egybekötve!

Jegyár 1 főre: 15.500 Ft

Páros jegy: 28.000 Ft

>> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<

Programnaptár