Társasjáték-est: Fedezd fel Azul világát!

Red & Black Társasjátékszalon

Fedezd fel az Azul társasjáték varázslatos világát a Red and Black Társasjátékszalonban! Csatlakozz hozzánk 2023. december 18-án és 21-én, ahol az est folyamán játékmester vezetésével bepillantást nyerhetsz az Azul lenyűgöző játékuniverzumába. Legyen szó tapasztalt játékosról vagy új kalandorokról, mindenkit szeretettel várunk ezen a különleges társasjáték-esten, ahol az Azul minden változatát kipróbálhatod.

Időtartam: 4 óra

Red and Black Társasjátékszalon 2023. december 18-án és 21-én 18-22 óráig szeretettel vár benneteket társasjáték-estjére. A játékmester vezetésével megismerhetitek az Azult, ami a modern játékok főhőse.

Kezdés: 18:00

Az Azul társasjáték-család immár négy taggal rendelkezik, ha a minit és a csokis verziót nem számítjuk.

Az alkotók igyekeztek minket rajongókat szinte minden évben meglepni egy újabb csodás, absztrakt társasjátékkal, melyben a taktika és a stratégia egyaránt kiemelt szerepet kap.

Várunk, ha rég játszottad, várunk, ha még nem játszottad, és feltétlenül itt a helyed köztünk, ha karácsonyi ajándéknak szánod, de előbb kipróbálnád, hogy rögtön meg is taníthasd a szabályokat a szeretteidnek.

18 órakor az Azul 1-gyel indítunk, majd az Azul 2-vel (Sintra üvegcsodái) folytatjuk 18.30-kor, ezután az Azul 3. (Királyi Pavilon) titkaiba lesünk be 19 órától, végül pedig az Azul 4. részével (A Királyné kertje) zárunk. Előfordulhat, hogy az Azul 1-es csapat már végez, mikor az Azul 4-et kezdjük, így kérjük feltétlenül jelezzétek, ha az Azul 4-re is jönnétek.

Szeretnénk, ha az Azul-rajongókból egy jó fej közösség jönne létre!

Társasjátékozás közben, ha egy forró italra vágytok, ajánljuk a Bányai speciality kávé sötét és világos pörkölésű, valamint filteres remekeit, vagy a Teavolution különleges teáit. Ha pedig már régen koccintottatok, választhattok pezsgőket, habzóborokat és nagy gonddal válogatott borféléket is. Pitéket, sütiket és mártogatósokat fogyaszthattok, ha játék közben megéheznétek. Várunk minden játékost a Vármegye utca 17. szám alatti társasjátékszalonunkban, az Astoria szomszédságában.

A játékest 4 órája 1500 Ft, minden további megkezdett óra 500 Ft. Jelentkezni vagy a messengeren, vagy honlapunk (https://redandblack.hu/asztalfoglalasfoglalás tábláján lehet. Kérjük mindenképp regisztráljatok, mert a helyek száma limitált. A játékmester a játékokból többel rendelkezik, de csak akkor tudja bevinni, ha előre tudja, hogy hányra van szükség.

Programnaptár