Társasjáték-est Játékmesterrel

Red & Black Társasjátékszalon

A Red and Black Társasjátékszalon 2023. december 14-16. között három napon át társasjáték esteket rendez. Az eseményeken a játékmester három különböző játékot; a Coffee Rush-t, az Everdell-t és a Kulcskérdés-t mutatja be a különböző játékosok igényeihez igazítva.

Időtartam: 3 óra

Red and Black Társasjátékszalon szeretettel meghív minden játékrajongót a 2023. december 14-én, 15-én és 16-án rendezett eseményére. Három egymást követő napon 18-21 óráig társasjátékos estet tartunk és a játékmester vezetésével megismertetjük veletek három nagy kedvencünket.

Kezdés: 18:00

Coffee Rush-sal indulunk, mivel este 6-kor még ihattok hozzá egy finom kávékülönlegességet.

Ezt követi az Everdell, amit azoknak ajánlunk, akik hallottak már róla, de még nem ismerik a szabályokat.

Végül pedig a Kulcskérdéssel fejezzük be a napot, amit azoknak szánunk, akik nagy baráti körrel, csapatépítő hangulatú közös nevetéssel és könnyed gondolkodással töltenék az estét.

Játék közben fogyaszthattok isteni koktélokat, gondosan válogatott borokat, kézműves sört, de akár ízletes szörpöket is ihattok a Vármegye utca 17. szám alatti társasjátékszalonunkban.

A játékest 3 órája 1500 Ft, minden további megkezdett 3 órás etap 1000 Ft. Jelentkezni vagy a messengeren, vagy honlapunk (https://redandblack.hu/asztalfoglalasfoglalás tábláján lehet. Kérjük mindenképp regisztráljatok, mert a helyek száma limitált.

Programnaptár