Tavaszköszöntő gin kóstoló est

Red&Black Társasjáték Szalon
Tavasz a levegőben, és mi sem jobb módja az ünneplésnek, mint egy különleges Gin Kóstoló esttel a Red&Black Társasjáték Szalonban!

Tarts velünk 2024. április 5-én, egy varázslatos estére, ahol a gin és Ti vagytok a főszereplők. Fedezz fel új ízeket, régi kedvenceket és különleges meglepetéseket a gin világából.

7 féle Gin vezetett kóstolása - 2 üveg Gasco Dry Bitter Tonic - frissen sütött pogácsa - társasjátékozás zárásig

>> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<

Az est kezdete: 2024. április 5. 18:30

Az est vége: záráskor, 23 órakor

Kínálatunk a következő különlegességeket tartalmazza:

1. Citadelle: A Citadelle Franciaország első prémium ginjeként lépett piacra 1996-ban. A 19 felhasznált fűszernövényt egy egyedi, szabadalmaztatott módszer szerint külön-külön megfelelő ideig, és alkoholfokon áztatják, hogy a legtöbb ízt hozzák ki belőlük. Klasszikus borókás ízvilága miatt rendkívül sokoldalú

2. Tokaj Gin: Hosszú, komplex gin, ahol már rögtön az illatán érezni fogod, hogy ez valami teljesen más, mint amit eddig gondoltál a ginekről. (Bodrogkisfalud)

3. Gin Mare: A Mare Spanyolországból származik, egy Barcelona melletti kisvárosban készítik. A mediterrán hangulatú város ihlette a gin ízesítését is, valamint az új, 2012-ben megjelent kifinomult palack valóban visszaadja származási helyének különleges tulajdonságait. Növényi összetevői között szerepel a bazsalikom, a kakukkfű, a rozmaring és az igazán szokatlan Arbequina olíva is.

4. Nikka Coffey: A Nikka gint a tradicionális gin-fűszerek mellett (boróka, koriander, angyalgyökér, citrom stb.) a Japánban honos citrusok (Yuzu, Kabosu, Amanatsu, Shikuwasa) és alma keveréke teszi egészen egyedivé a piacon.

5. Isle of Harris: Ginjük alapnövénye a helyben termő, kézzel begyűjtött sugar kelp, azaz cukormoszat (Saccharina latissima). Ezt egy helyi búvár és tengeri moszat szakértő, Lewis Mackenzie tavasszal kézzel válogatja a rejtett víz alatti erdőkből, mielőtt azokat helyben szárítanák. Az alapnövényt nyolc másik összetevővel egészítik ki: az elmaradhatatlan borókabogyó, koriandermag, cassia-kéreg, angelikagyökér, fahéj, narancs, grapefruit és egy titkos fűszerkeverék. Ízét lágyítja az a friss, alacsony ásványianyagú esővíz, amely az Abhainn Cnoc a ’Charrain közeli forrásból áramlik.

6. Plymouth Original Sloe Gin: A gin alapját a sokak által ismert és kedvelt Plymouth gin képezi. Ebben a kiadásban annyi a „trükk”, hogy a ginhez ízletes és jellegzetes ízű kökényt adnak, így  a sloe gin még intenzívebb, gyümölcsösebbé válik, amelyben csakúgy vibrálnak a fűszeres, ropogós jegyek.

7. Meglepetés Gin-Tonic


Az est házigazdája: Nagy Péter párlatszakértő, akinek a vérében van a ginkóstolók tartása. 3 évig Skóciában tanulta a mesterséget, és hazajövetele után márkanagykövetségei mellett a publikummal ismerteti meg a párlatok világát.

>> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<


Különleges kínálatunk mellé két üveg Gasco Dry Bitter Tonicot szolgálunk fel, korlátlan vízfogyasztással, hogy a kóstolás minden pillanata tökéletes legyen. Emellett vendégeinket frissen sütött pogácsával is kedveskedünk, mely tökéletes kísérője lesz a gin variációknak.

Az est hátralévő részében a társasjátékoké lesz a főszerep. Társasjáték mesterünk vezetésével izgalmas játékokban mérettethetitek meg magatokat, így garantáltan felejthetetlen lesz az este.

A program részvételi díja:

  • Egyéni jegy: 13.900 forint
  • Páros jegy: 25.000 forint

>> Foglalás erre a linkre kattintva lehetséges <<

Programnaptár