Itallap

Koktélok / Cocktails

Ár
Ramos Gin Fizz
gin, tejszín, tojásfehérje, citrom juice, lime juice, cukorszirup, narancsvirágvíz, szóda, citrom peel
Eredet: 1888, New Orleans
2 900 Ft
Tom Collins
gin, citrom juice, cukorszirup, szóda, citromszelet, koktélcseresznye
Eredet: 1876, Jerry Thomas: The Bartender’s Guide
2 900 Ft
Aperol Spritz
prosecco, Aperol, narancs juice, szóda, narancsgerezd Eredet: 1950-es évek, Pádua
2 900 Ft
French75
pezsgő, gin, citrom juice, cukorszirup, citrom peel
Eredet: 915, Harry's Bar - Párizs
2 900 Ft
Old Fashioned
Bourbon whiskey, Angostura bitter, kockacukor, narancs peel
Eredet: 1881, The Pendennis Club – Louisville (Kentucky)
2 900 Ft
Whiskey Sour
Bourbon whiskey, citromlé, cukorszirup, tojásfehérje, narancs peel
Eredet: 1862, Jerry Thomas: The Bartender's Guide
2 900 Ft
Americano
vermut, Campari, szóda, narancsszelet, citrom peel
Eredet: 1860-as évek, Campari Bar - Milánó
2 900 Ft
Negroni
gin, Campari, vermut, narancs peel
Eredet: 1919, Camilio Negroni gróf, Casoni Bar – Firenze
2 900 Ft
Moscow Mule
vodka, gyömbér sör, limelé, mentaszál
Eredet: 1940-es évek, Los Angeles
2 900 Ft
Vodka Sour
vodka, citrom juice, cukorszirup, tojàsfehérje Angostura bitter, citrom peel
Eredet: a whiskey sour receptje alapján alakult ki a vodka sour a huszadik század második felében
2 900 Ft
Dark & Stormy
barna rum, gyömbér sör, lime juice
Eredet: a Karib-térségből származó ital, az első világháborút követő években készítették először
2 900 Ft

Áraink forintban értendőek és a számla végösszege 10% szervízdíjat tartalmaz.
Az italválasztékot Evans Victoria sommelier bajnok állította össze.

Our prices are in HUF and a 10% service charge will be added to your bill. The
drink selection was created by Hungarian Sommelier Champion Victoria Evans.